Понедельник
2024-04-29
2:55 PM
Приветствую Вас Гость
RSS
 
Мой новый сайтик
Главная страница Регистрация Вход
Дневник »
Меню сайта

Разделы дневника
Моя инфа [5]
Здесь все обо мне.......

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 57

Начало » 2008 » Июнь » 24 » "Буря в стакане", або як п'ють наші метеорологи...
"Буря в стакане", або як п'ють наші метеорологи...
...і ніякого штормового попередження...
Вчора близько 3-ї години у Львові здійнявся сильний вітер і пішов дощ.. Я в цей час була на роботі.. Якийсь студент (наші офіси знаходяться у гуртожитку) намагався закрити вікно, але по якимось законам фізики скло посипалось нафіг.. Зелену за декілька хвилин застелило гілками, іноді навіть деревами.. після буревію маршрутки ледве-ледве спускались до Центру.
Світло в офісі звичайно ж зникло, але якого фіга нас тримали ще годину після "бурі" - не відомо, бо усі сидять за компами і без них як без рук. Відпустили лише на годину раніше..
До дому добиралась маршрутівкою і тішилась, що все ж не всі дороги перетворились на лісоповал і що їхати мені бело не через центр, бо там, певно, була повна ..опа.
Коли виглянуло сонечко я, Юля та Микола все ж вирішили піти в парк Культури покидати тарілку.
Через Стрийський пробирались, перелазячи через повалені з корінням дерева, під одним навіть було видно проводи: думалось - "ото як закоротить, як довбоне" :)))
Там, де постійно ми граємо у фрізбі, лежало дерево.. і купа розмітаного сміття, що не встигли вивезти після вихідних (Дні пива у Львові).. капець повний..


Що зазняли та намазюкали знайомі і не зовсім з цього приводу:))..
Просмотров: 1439 | Добавил: glamity | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 3
3 ptaxa  
0
в моїй памяті також такого ще не було! шоб я летіла закривати вікно в квартирі в пік цього всього! їхала по городоцькій і якраз ото всьо як почало дмухати і дерева валитись, водій дороги не бачив- орієнтувався по тротуару -колеса геть постирав ! капєц просто ! ну і тут моя зупинка , я мусіла виходити так мене випускати з маршрутки не хотіли, але ! !! ! ! ну і я бігла може з хвилину - а змокла якби в басейн стрибнула sad ну добре шо всьо обійшлось, а саме головне те що в моїй квартирі "світило сонце" ну тобто нічого не було ----------вопше ! як кажеться марно змокла:)
ось так ! назад верталась то думала шо з центру ніколи не виберусь! якраз оту ..опу я бачила всю. а на стрйську фіг піднятись там і маршрут 39 деревом приглушений стояв і два дерева напівперек дороги . ну от прийшлось йти пішарусом до гори ! і сова на вахті не пускала ( сова то вхтер) якась дурна курва - сиділа там собі грілась на кріселку а студентів потерпівших від того дійства не пускала !
ось так ! а далі я пила чай і відпочивала smile

2 glamity  
0
ехе.. кажуть, що такого ще не було.

1 nick_one  
0
да уж. приключения

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск по дневнику

Друзья сайта

Статистика


Copyright Львовский проект © 2006
Хостинг от uCoz