Четверг
2024-05-16
10:20 PM
Приветствую Вас Гость
RSS
 
Мой новый сайтик
Главная страница Регистрация Вход
Дневник »
Меню сайта

Разделы дневника
Моя инфа [5]
Здесь все обо мне.......

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 57

Начало » 2007 » Октябрь » 8 » III Міжнародний Фестиваль Художнього Татуювання
III Міжнародний Фестиваль Художнього Татуювання
"Романтик" 5-6 жовтня
Потрапила я суди випадково - запропонувала подруга "на халяву" провести отож я погодилась, та певно і так би пішла, бо дуже цікаве то всьо дійство. А ще мене зацікавило те що один мій друг жах як хотів на гаках повисіти )) Бр-р-р.
Отож дочекалася я подруги і пішли ми(правда на другий день фестивалю) у парк до Романтика. Потрапили якраз на виступ гурту Проджектор Джміль.
В приміщенні створили три ряди з відділеннями певних салонів тату-пірсингу. Були польські, російські і, звичайно, українські майтри. За певну плату можна було зробити пірсинг, а тату робили виключно моделям, нажаль.
Зате скільки тут можна було побачити "обтатуйованих :)" та з пірсингом особистостей. А наприкінці фестивалю ще й конкурс був між татуювальниками.
З усієї музики, що була для фону на фестивалі, мені найбільше сподобалась імпровізація на барабанах(схожих на там-тами) і гра на віолончелі(музикант грав у підвішеному стані, тобто його підвісили на 4 гаки)!

І основне -
хроніки підвішеного Вови

На підвішування свого друга я не потрапила :(, та ось фото - доказ того що його дійсно підвушували



(фото не моє і навіть не знаю хто робив, а от те, що висить на гаках - дійсно мій друг Вова) !!! Його шаленству можна тільки позаздрити ))) Аплодую стоячи !!!
А ось що буває після такого підвушування



http://picasaweb.google.com/vova.gus/obEQMJ
- дивіться повну фото-хроніку

Задоволена, що побувала на цьому дістві, стільки побачила і стільки почула!!!
Я б собі теж зробила тату маленьке-маленьке, але не було нагоди. Можливо колись. Чекаю наступного року, і наступного тату-фестивалю...

Просмотров: 2256 | Добавил: glamity | Рейтинг: 1.0 |
Всего комментариев: 9
9 glamity  
0
Так, чиста правда, мені теж таке розповідали. Сама я цього не бачила бо була лише на 2 день фесту. І на другий день Дімедрол так налакався що ледве стояв на ногах, в нього ледве забрали мікрофон, бо він плів усіляку нісенітницю і не давав провести конкурс тату. Але його коломийка мені сподобалась !! ))

8 nick_one  
0
Мне знакомая рассказала, что фест вёл приятель наш. Димедрол. Один из первых скинов львовских. Так, с её слов, Димедролу кто-то кричал из толпы ерунду какую-то. Он в ответ не долго слушая положил микрофон, спустился в толпу, и дал в морду обидчику. Потом как ни в чём не бывало продолжил фест. cool
Это правда?

7 glamity  
0
да-а-а, крові і м"яса !!!! smile
http://vasyaimmortal.ho.com.ua/0070.html - тут можна ще побачити таких же як Вова.. Віолончеліст підвішений - тоже круто !! wacko

6 nick_one  
0
Судя по количеству комментариев становится ясно, чего всем не хватает. КРОВИ! tongue Всем нужно чтобы Вовку подвесили за задницу куда-нить, или что-то в этом роде.
В любом случае я впечатлён. Вова, тебе зачёт. Однозначный.

5 glamity  
0
Не повіриш, він був цілком тверезий, принаймні, мені так здалося. А що він хоче підвішуватись я взнала ще за тиждень до фестивалю, тож все було свідомо, навідміну від його тимчасових пірсингів ))))

4 ptaxa  
0
ну і глупий ти ВОВА! то якби була я там то певно б не витримала, тож так важко напевне !!!!!!!!!!!!!!!! б р - р - р - р жахливо в мене навіть слів для опису нема ! Варят той наш Вова, а твій друг! Курва мать дурне Воно! Цікаво як самопочуття і шо він перед тим прийняв ????!!

3 vova_J  
0
дякую... smile

2 glamity  
0
мда-а-а-а ))) прикольне фото, але мені тошно від нього робиться.. бр-р-р-р. це не для "слабонєрвних" killed
а тобі як завжди respect

1 vova_J  
0
о прикол....

я знайшов в неті своє фото.... :)))


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск по дневнику

Друзья сайта

Статистика


Copyright Львовский проект © 2006
Хостинг от uCoz